Mersdorf Ilona: A nagy fogyás

illusztráció: pixabay.com

Elindult a cégnél a Nagy Fogyás program. A fitness teremben havonta mérték a testsúlyunkat és életmódtanácsokat kaptunk emailen.

Egy darabig nem történt semmi. Aztán, úgy fél év múltán, láttam néhány felismerhetetlenségig megváltozott embert. Gondoltam, írok egy cikket a csodás eredményekről az üzemi lapba, és elindultam interjúkat készíteni.

Elsőnek a régi kollégát kerestem meg, aki most úgy nézett ki, mintha a saját kisöccse volna. Karcsú derék, zselés haj, domború mellkas a divatos póló alatt. A szomszédom volt, így tudtam, hogy házat épít, és terhes a felesége. Az ő pocakja is gyarapodott a feleségéével együtt még pár hónappal ezelőtt.

A módszereiről kérdeztem, de kitért a válaszadás elől, csak zavartan mosolygott. Aztán egy reggel láttam, amint izzó szemekkel udvarolt az új recepciós lánynak. A jobban értesültek tudták, hogy már megkérte a kezét.

Másodiknak Krisztát szólítottam meg az étkezőben. Pár salátalevéllel és egy meghökkentően merész frizurával állt a sorban. Kérdeztem, hogy bírja a kemény koplalást a sok meló és a kislánya mellett.

Már nem sokáig csinálom ezt az egészet, mondta. Miután a férjem elhagyott, összejöttem a fodrászommal, és modell leszek…Kicsit zokogott közben.

Tovább folytattam az adatgyűjtést. Hédi mellettem ült, őt nem is kellett meginterjúvolnom. Tudtam, hogy halálosan szerelmes a főnökébe. Mikor megismertem, kissé telt szőke szépség volt, akit a gyerekein kívül semmi sem érdekelt. Most sugárzott, mint egy atomreaktor, és tapadtak rá a férfiak. A belső tűz minden grammnyi zsírt leégetett róla.

Úgy érzem, megtaláltam a titkos receptet. Még nem tudom, ki merem-e próbálni… Minden esetre feladtam egy hirdetést, hogy fogyókúrához társat keresek.

Egy hozzászólás a(z) “Mersdorf Ilona: A nagy fogyás” bejegyzéshez

  1. Isteni!!!!!!!!!!!!! 🙂
    Inkább azt javasolom, hogy te keress egy másik “fogyókúrás receptet”. Vagy nincs? Nem létezik? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérjük adja meg a hiányzó számot *